Meni aika ilta- ja yöpainotteiseksi koko alkuviikko - olikin aika paljon muistettavaa ja tekemistä vielä ennen kuin voitiin siirtyä odottamaan joulua tänne Itä-Suomeen. Vieläkään kaikki ei ole ihan valmista, mutta ehtinee jouluksi. Lahjojakin puuttuu vielä muutama, onneksi enimmät on jo paketissa odottamassa kuusta ja sen alle pääsyä.

jouluaskarteluja07_suklaat.jpg
Tein tärkeimmille työkavereille joulumuistamisia Kalev-suklaan pikkulevyistä, joihin oli helppoa ja superkivaa askarrella uudet päälliset. Tein sarjassa kolme ylläolevan kaltaista, sekä yhden sini-hopean, jonka kuitenkin unohdin kuvata. Doh. Hyvin pienellä vaivalla saa niinkin perinteisestä joulumuistamisesta kuin suklaalevystä henkilökohtaisemman. Oon jo pitkään ihaillut Papertrey Inkin erilaisia karkkienkustomointileimoja (esim. juuri julkaistut Limitless Labelsit), mutta ne tuntuvat sopivan erinomaisesti vain USA:n karkkivalikoimiin. Nyt Nicholen blogissa oli tosin käytetty Rieseneitä, joita saa ihan täkäläisistäkn kaupoista - ehkä siis intoudun tilaamaan tarvikkeita karkinkoristeluun :) Riesenit ei kylläkään näytä yhtään niin kivoilta koristeltuina kuin Hersheyn nuggetit...

jouluaskarteluja07_boksi.jpg
Samaan sarjaan näyttäisi kuuluvan myös tämä ystävän luo matkannut makeispaketti, mutta sisältö on täysin eri. Noin 1,5 sentin paksuisen laatikon sisältä löytyy Jelly Belly -karkkeja, joihin lahjansaajaystävä on hullaantunut. Satuin Münchenissa törmäämään noihin herkkurakeisiin ja ostin joulunaposteltavaa sekä ystävälle että itselle.

Pahoittelut molempien kuvien huonosta laadusta, yöllä on kökkö kuvata mitä vaan. Ainiin, on jo piiitkään pitänyt mainita, että törmäsin Suomalaisessa Kirjakaupassa amerikkalaisten kortti- ja leimailutaitajien suosikkitusseihin, Copic Markerseihin. Jäivät kauppaan, sillä muutaman hassun kynän paketti maksoi 20 euroa. Vastikään kävelin myös yhden taidetarvikeliikkeen ohi, jossa 12 kynän paketti maksoi 61 euroa tarjouksessa. Olkoonkin tussien Rolls Roycet, mutta ihan hullun hintaisia ovat!