Sairaslomapäivähän tästä tuli, ihan niin kuin arvelinkin. Aamulla olo oli ihan järkyttävä, mutta nyt muutaman Finrexinin ja iltapäivän keskusteluohjelmamaratoonin (Oprah, Ricky Lake ja Sally) alkaa elämä taas voittaa. Jaksoin vähän askarrellakin, mummin nimipäivä on huomenna ja vaikka kortti ei ehdikään perille, ilahduttanee se myöhästyneenäkin. Toivottavasti.

mummin_nimpparikortti.jpg
Taas ne retropaperit! Ne on vaan niin ihania, ei voi mitään. Pitäis ehkä hankkia myös jotain vähän erisävyisiä kuviopapereita, kaikki kun ei retron päälle ymmärrä. Toivottavasti mummi ainakin ;) Paperi näyttää kuvassa hieman violetilta, mutta oikea sävy on lähempänä vaaleanpunaista. Kokeilin laittaa noiden pallojen taakse läpikuultavaa paperia, johon olisin sitten kirjoittanut onnittelun, mutta paperiin ei tarttunut kunnolla muste ja sisustan kuvio ei näkynyt tarpeeksi läpi. On se kai ihan hyvä noinkin.

Kun järjestelin näitä askartelukuvia kansioihin paremmin, löysin kuvia muutamista vanhoista korteista, jotka ajattelin nyt julkaista täällä. Hääkortteja sain tehtailla viime kesänä useamman ja samalta näyttää ensi kesän urakka, kun on muutaman kaverin häät tiedossa. Toisiin häihin olen suunnitellut kutsut sekä häämonogrammin, mutta niistä lisää sitten joskus kun morsio ja sulhanen antavat luvan. Tuota ihanaa hääsuunnittelua saan harrastaa myös parhaan ystäväni häihin, joiden päivämäärä varmistui eilen kun kihlautuivat. Pääsen morsiusneidoksikin. Jei!

haakortti_kk.jpg
J:n ystävät menivät naimisiin reilu vuosi sitten ja tämä oli itseasiassa ensimmäinen hääkortti jonka olen tehnyt. Halusin tehdä jotain herkkää, vaikka olisin kyllä miettinyt kahdesti jos olisin tiennyt millaista taistelua tuon pitsirei'ityksen tekeminen tuohon ohuen paperin alareunaan on... Nauha meni takaa muuten kätevästi siten, että siihen sai ripustettua kätevästi rahalahjan kaksin kerroin taitettuna. Kuvassa näkyy myös kirjekuoren kulma, johon olen tehnyt kohokuvioinnilla ruusun.

haakortti_st.jpg
Sama ruusu kuoressa kuin edellisessäkin, mutta värit jo vähän kirkkaammat. Sisällä kortissa oli sama teksti kuin ylemmässä. Tykkäsin tosi paljon tehdä molempia kortteja  :)

joulu_2006.jpg
Viime jouluna meiltä lähti maailmalle tällaisia joulukortteja. Näitä punasävyisiä oli jokunen, suurin osa oli muuten samanlaisia mutta violetteja. Tämä kappale on jäänyt meille laatikkoon, koska kyseessä on tekstiharjoittelukortti. Yritin tehdä noista mahdollisimman yksikertaisia, että iso määrä olisi helppo tehdä.

kruunu.jpg
Tässä vielä pieni vinkki siitä, mistä blogini nimi juontaa juurensa. Jo pitkän aikaa olen laittanut omatekemiini kortteihin ym. askarteluihin johonkin kohtaan pikkuruisen kruununkuvan merkiksi siitä, että kyseessä on itsetehty laatutuote ;)