Pitkään mietin ja halusin - vihdoin sain aikaisiksi! Puhun siis askartelublogin aloittamisesta :) Pidän henkilökohtaista blogia toisaalla, mutta halusin nettiin oman sopen, johon laittaa käsityöaiheisia vuodatuksia. Askartelujen ja käsitöiden parissa olen viihtynyt lähes koko elämäni, innostus on tähän mennessä tullut ja mennyt aalloissa, mutta nyt pysynyt päällä sen verran pitkän aikaa, että uskalsin avata blogin (toiveissa siis myös, että tätä tulisi päivitettyä).

Mikäpä olisikaan parempi tapa korkata upouusi blogi, kuin tämänpäiväisen shoppausreissun tulos! Asun tällä hetkellä Dublinissa, joka tarkoittaa sitä, että askartelutarvikeshoppausmahdollisuudet (mahdollisesti maailman pisin sana) on vähän turhankin runsaat. Huhtikussa olisi saaren pohjoispuolella The Stitch & Creative Crafts Show, johon menosta intoilen jo nyt. En halua edes ajatella miten paljon kaikkea kivaa siellä on. Mutta tässä kuitenkin tämän päivän saldo:

ostokset100207.jpg
Simply Cards and Papercraft -lehti mukana tulleine papereineen, retroprinttejä sisältävä paperikirja, kolmioviivoitin (meni hermo kun korttien kulmat ei oo koskaan suorassa), harppi (meni hermo #2), glitterliimaa, ääriviivatarroja ja arkit apina- ja sammakkotarroja.

retropaperit.jpg
Retropaperit lähemmässä tarkastelussa, kannessa ymmärtääkseni näkyvissä kaikki kirjan kuosit.

apinasammakko.jpg
Apinat ja sammakot tekee lähempää tuttavuutta. Olivat sen verran veikeitä etä en malttanut jättää kauppaan.