Hitsi kun koko ajan on kiire! Koko viikko on mennyt kamalaa haipakkaa eteenpäin, nytkin väsyttää jo niin että ei yhtään jaksaisi pakata (huomenna lähtö pikareissulle Suomeen). Eilen kävin katsomassa Dubliniin saapunutta Mamma Mia! -musikaalin kiertueversiota, ja oli kyllä niin hyvän mielen musikaali ettei tosikaan. Juonesta en tiennyt etukäteen, mutta sen verran musikaalien juonenkulku- ja ihmissuhdekliseitä teoksessa viljeltiin, että osasin ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen sanoa ketkä päätyvät yhteen ja miten tarina etenee :D Kyseinen musikaalihan koostuu Aban biiseistä, joita oli käytetty paljon kekseliäämmin kuin olisin osannut kuvitella. Kaikenkaikkiaan oikein viihdyttävä ilta, suosittelen lämpimästi katsomaan menoa, jos Abba yhtään innostaa. Kiertue saapuu Suomeen jossain vaiheessa kevättä.

Jossain vaiheessa kevättä (tarkkaan sanottuna 12.-14.4.) on Belfastissa Stitch and Creative Crafts Show, johon olisi tarkoitus mennä ihastelemaan ja hypistelemään kaikkea kivaa. Ihana J lupasi lähteä mukaan! Mulla ei ole täällä Dublinissa kamalasti askartelututtuja, joten olin valmistellut puheen perusteluineen ja vastapalveluslupauksineen että saisin J:n mukaan Pohjois-Irlannin reissulle. Hämmästyin ihan täysin, kun toinen vastasikin heti, että tottakai. Sain siis seuraa :) Siellä on varmasti vaikka mitä ihanaa!

mai_synttarikortti.jpg
Oon mä jotain saanut aikaankin, uskokaa tai älkää! Suomessa mennään Ystävän synttäreille ja vaaleanpunainen mehiläinen lentelee mukana onnea toivottamaan. Pohjana taittamaton A5-arkki, ampparin piirtelin itse ja glitteröin siivet yllättävän monikäyttöisellä glitterliimalla. Kirjaimet on ihanista ale-siirtokuva-arkeista.

atc_quoted_love.jpg
Toinen suuri saavutukseni, ihkaekat ATC:ni, olkaa hyvä! Nämä matkasivat Ellikselle askarteluylläripaketin mukana. Harjoittelen vasta, mutta silti laitoin ekat tekoseni maailmalle. Noita oli kyllä kiva väsätä, vaan vähän yksinkertaisiksi jäivät. Kortin koko oli pienempi kuin muistin keräilykorttien olevan! Oli aika haastavaa täyttää tuon kokoinen tila. Alla vielä muutama esittelykuva, nyt kun noiden makuun pääsin ;)

atc_quoted_love1.jpg      atc_quoted_love2.jpg
Quoted love 1 & 2