stpaddys.jpg
Irlannin suojeluspyhimyksen päivää juhlistettiin keskustassa puolilta päivin alkaneella paraatilla. Väkeä oli kuin pipoa, normaalistikin pääkatu O'Connel Street tuntuu ahtaalta, saatikka tänään. Paraati oli hieno, otettiin paljon kuvia ja nautittiin tunnelmasta. Paraatikuvassa näkyy sumea kohta kameran linssiin osuneen sadepisaran kohdalla, tottakai piti vähän ripsiä vettä, että päästiin oikeaan Irlanti-fiilikseen. Alkupäivästä olikin vähän liian hyvä sää :P

Blogin päivittely on jäänyt vähemmälle, kun en oo ehtinyt askartelemaankaan! Suomen reissun jälkeen koko viikko meni toipuessa matkasta, iltaisin kun pääsi töistä kotiin, kaatui suoraan sänkyyn. Aah. Väsymys ei kuitenkaan estänyt käymästä keskustassa yksi päivä töiden jälkeen hakemassa Kaisalle yhtä satsia alennus-siirtokuvia - hyvä, että kävin, sillä seuraavalla kerralla alennukset olivat ollutta ja mennyttä, jäljellä vaan normaalihintaisia arkkeja. Ellikselle yritin löytää myös muutamia täydennyseriä, joita ei kertakaikkiaan enää ollut. Valikoima huonontunut selvästikin. Sen sijaan sorruin ostamaan itselle sesonkitarjoustuotteita, perusteluksi sanottakoon että ko. tuotteiden hankinta on ollut mielessä jo pitkään.

ostokset_170307.jpg
Sesonkitarjouksessa siis koholeimauspulveri, kohomustekynä, pulverialusta (helppo kaataa ylimääräiset jauheet talteen) ja kohokuviointiaakkoset. Lisäksi nappasin kaupasta leima-aakkoskokoelman, joka oli muuten vaan edullinen. Ihanalla isolla Bordersilla olen tähän asti vältellyt käsityökirjaosastoa, mutta nyt kun sinne vahingossa eksyin, meinasin pyörtyä. Dublinin kirjakaupoissa on yleensä ihan hyvät käsityökirjaosastot, mutta Bordersilla kirjoja oli metritolkulla. Neulontaa, korttien tekoa, skräppäystä, ompelua... Selvisin kuitenkin vain yhdellä hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvällä kirjalla, mutta pitää varoa menemästä takaisin sinne ennen kuin on kunnolla rahaa.

horoskooppideco_harka.jpg
Lopuksi vielä iso anteeksipyyntö Elliksen horoskooppi-decoon osallistuville siitä, että en ole saanut decoa aiemmin eteenpäin. Vaikka deco oli saapunut postilaatikkoon jo perjantaina 9. päivä, sain sen käsiini vasta maanantaina Suomen matkan takia ja mulla kesti näin kauan saada mitään aikaan. Laitan sen kuitenkin maanantaina heti postiin ja seuraavalle osallistujalle! Siitä on todella pitkä aika, kun viimeeksi decoilin, ja sen kyllä huomasi. Ideat ja tekniikat oli ihan hukassa. Kukissa testailin koholeimapulveria, mutta hiustenkuivaajan poweri ei riittänyt sulattamaan jauhetta kunnolla - joudun kuumailmapuhallinostoksille. Mikä harmi ;) Onneksi sekin oli tarjouksessa tämän kuun loppuun asti.

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista ATC:iden suhteen! Löysin muuten hyvän säilytyskikan ATC:ille Bordersilta (kansioideaa vierastan, koska on pakko ajatella myös tulevaisuudessa häämöttävää muuttokuormaa). Siellä oli myynnissä yksittäisiä keräilykorttien säilytystaskuja (75 kappaletta, vähän päälle kaksi euroa, muistaakseni) ja niille sopivaa vähän korttipakkaa isompaa säilytyslaatikkoa. Kevyt, kompakti ja edullinen! Kai se on sitten vaan annettava periksi ATC-houkutukselle ;)

Sarin tekemä kirjanmerkki saavutti meidän postilaatikon viime maanantaina matkustettuaan puolitoista viikkoa. Mielenkiintoista. Kauniista ja jo käytössä hyväksi todetusta kirjanmerkistä löytyy kuva Sarin omasta blogista.Voitin jokin aika sitten myös Keijukammarin arpajaisissa ja oletettavasti sekin paketti on jo lähtenyt matkaan aikaa sitten, mutta sitä ei ole täällä näkynyt. En edes viitsi sanoa miten paljon inhottaa jos sen on joku irkkupostilainen ominut itselleen (ei olisi ensimmäinen kerta). Ärgh.