Vihdoin uskallan laittaa Hanna-Kaisan kirjanmerkkiswappiin lähettämästäni aikaansaannoksesta kuvan, kun vastaanottaja Tuulakin oli sen blogissaan julkaissut. Olkaatte hyvät siis.

kirjanmerkki_t.jpg
Taustakirjana Erlend Loen mahtava Doppler.

kirjanmerkki_t2.jpg
Ja vielä vähän toisesta suunnasta. Värit on tässä lähempänä oikeaa. Merkki kuulemma pääsee käyttöön, hienoa! Omaa merkkiäni en ole vielä saanut, mutta se saapunee alkuviikosta. Irlannin posti on välillä vähän mielenkiintoinen...

Puolisalainen shoppailutehtävä Ellikselle on nyt hoidossa ja paketti odottaa reissua kotimaahan. On tullut katseltua näitä tuotteita ihan toisella silmällä kun ei osta itselleen vaan miettii mistä toinen tykkää. Sainpa samalla kokemusta SAY:ta varten - Ansku nimittäin järjestää mahdollisesti seuraavan piakkoin ja toivon kovasti että pääsen osallistumaan. Tämä Irlanti on postimaksujen kannalta nimittäin vähän kalliimpi maa :/

Sivupalkissa huomaatte muuten varmaan uuden nappilaisen jonka avulla saa kernaasti linkittää tänne valtakuntaan. Oon ollut ihan superiloinen siitä, että tänne on löytynyt lukijoita (blogilistalla tilaajia 15!) ja oon saanut niin paljon ihanaa palautetta töistäni. Ootte kaikki varsinaisia ilopillereitä ja päivänpelastajia!

Ja niistä valmiista töistä joita viime postauksessa lupasin... Niitä tehtailen huomenna. Oon ideoinut pitkin viikkoa ja raapustellut ideoita ylös, huomenna pääsis vihdoin kunnolla toteuttamaan. J:n sukat jämähti kantapään aloitukseen, mutta kyllä se vielä siitä lähtee etenemään.