Jes! Vihdoin sain oikeasti kaikki jutut aikaan, joita olin suunnitellut tänä viikonloppuna tekeväni. Tuli aikalailla samaa väriteemaa toistavia kortteja, mutta en oikeasti jaksanut kaivaa enää uusia tarvikkeita esille. Tein sitten koko sarjan niistä, joilla olin aloittanutkin.

knuuttikortti.jpg
Tässä ensimmäinen aikaansaannos. Oli tarkoitus tehdä jotain uuden kodin aiheeseen sopivampaa, mutta tämän kortin idea tuli päähän niin selkeänä, että olihan se saatava sieltä konkretisoitua. Alimmat terälehdet on kiinnitetty päistään ympyrään, ja niiden päälle on kiinnitetty kohotarroilla nuo ylemmät terälehdet. Glitterliimaa ei säästelty, päällimmäiset terälehdet on sillä kokonaan päällystetty. Tuosta nauharatkaisusta en ole ihan varma, että toimiiko se, mutta tulipahan kokeiltua.

knuuttikortti2.jpg
Tärkempi kuva kukkasesta.Alemman kukan terälehdet on reunakäsitelty keskustan värisellä puuvärillä.

tertun_nimpparikortti.jpg
Tästä saattaa joku saada kunnon dejavun, kyseessä on nimittäin aikalailla samanlainen kirjanmerkki, jonka tein aikanaan Hanna-Kaisan kirjanmerkkiswappiin. Pienoisia muutoksia kuitenkin huomattavissa. Nimi on leimattu ja kohokuvioitu hopealla jauheella. Nimipäiväsankari saa samassa siis kortin ja lahjan. Ovelaa, eikö totta.

maijan_kortti.jpg 
Tässä vielä viimeinen tämän päivän kortti. Kyseisessä kortissa ei vielä kuvaushetkellä ollut tekstiä, joten näyttää hieman autiolta. Tässäkin kortissa on taas kiilleliima päässyt juhlimaan, alimmainen kukka on sillä kokonaan päällystetty. Pitäähän sitä nyt elämässä kimalletta olla!

 maijan_kortti2.jpg
Kukan lähikuvassa näkyy hieman paremmin kortin oikeat värisävyt, se on hieman tummempi turkoosi kuin koko korttia esittelevä kuva antaa ymmärtää. Keskellä violetti haaraniitti.