Tänään oli vielä työpäivä, vaikka katolilaisessa maassa ollaankin. Taksikuski väitti eilen, että tänään ei kulje bussit eikä kaupat ole auki, mutta bussiliikenne oli normaalia ja Tescossa ainakin lappoi väkeä ovesta molempiin suuntiin. Maanantaina onneksi rauhoitutaan täälläkin, tosin töihin olisi saanut mennä jos olisi halunnut. Yksi ylimääräinen vapaapäivä tekee nyt kuitenkin niin hyvää, että en aio käyttää tätä mahtavaa tarjousta hyödykseni...

sisustusdeco.jpg
Elliksen sisustusdecoon sain viimeisetkin silaukset tehtyä ja kuva on tässä. Tuli vähän mielenkiintoinen kyhäys, kun alkuperäisen suunnitelman mentyä täysin mönkään, jouduin hieman improvisoimaan lennossa. On nyt kuitenkin sisustusaiheinen ja huomasin, että näköjään jälleen sinisävyinen. En edes kamalasti tykkää sinisestä! Mutta ruskean kanssa se näyttää kivalta, ja ruskeasta tykkään. Seuraavassa decossa lupaan vaihtaa väriä ;)

janican_kortti.jpg
Tällainen kortti lähti matkaan eilen, sovelsin tässä vähän ideoita joita oon pyöritellyt päässäni jo pari viikkoa. Olisin halunnut tehdä vähän erilaisista sävyistä ja kuvioista, mutta noi oli nyt ainoat yhteensopivat jotka oli käsillä. Tää on vähän sellainen muuten vaan -kortti ystävälle, joka toivottavasti siitä ilahtuu saatuaan sen ensi viikolla.