Voi SAY... Oli ihanaa tulla kotiin keskimääräistä kamalamman työpäivän jälkeen ja huomata, että postilaatikossa oli jotain muutakin kuin pizzamainoksia. Siellä oli ruskea kirjekuori, josta paljastui ihanainen Marilyn -kortti, ja vieläpä sellainen jota ei kokoelmasta löydy! Kiitos, kiitos, kiitos SAY, oli huippua tulla ilahdutetuksi heti alkumetreillä :)

Elliksen sisustusdeco on pöydällä vieressä, se lähtee ylihuomenna matkaan. Matkailee varmaan pääsiäisen yli sinne seuraavaan kohteeseen. Design on ollut valmiina jo pari päivää, en vaan oo saanut aikaiseksi viimeistellä sivuani. Laitan kuvan kunhan viimeiset silaukset on tehty.

On se muuten kumma, että vaikka mulla on yksi laatikostollinen täynnä kaikkea kivaa askartelusälää, ei niistä silti tahdo löytyä mitään kivaa. Mulla on tällä hetkellä niin suuri paperi- ja nauhahimo, että heikompia hirvittäisi. Täältä ei tunnu löytyvän mitään kivaa! - tahdon värejä ja kivoja kuvioita! Onneksi on enää 1,5 viikkoa niihin Belfastin askartelumessuihin. Kuulen jo etukäteen kuinka pankkikortti kiljuu kauhusta... Pohjois-Irlannin puolella hinnat on puntia, joten valuuttahuumassa saatan laittaa vaikka kuinka paljon palamaan. Onneksi on J mukana hilitsemässä kaikkein kummallisimpia ostoksia... Mutta hankinnassa siis nauhoja ja paperia. Ja ehkä muutama kiva koriste. Ja kimalteita. Ja...