Tänään piti mennä leffaan, mutta ei jaksettu liikkua kotoa mihinkään. Ihanaa olla aktiivinen! ;) Sain sentään äitienpäiväkortit tehtyä, joskin jonkinmoisen säätämisen jälkeen. Eilen kävin ostoskeskuksella, mutta askartelutapahtumaa oli siirretty viikolla eteenpäin. Uutuustuotteet oli kylläkin jo nähtävillä, ja eihän sieltä ihan ostoksetta ulos päästy.

ostokset050507.jpg
Tosin just tajusin tuota kuvaa katsellessani, että eihän tuossa ole yhtään ainutta uutuustuotetta :D Paitsi tuo niitä esittelevä lehti. Ostin vihdoin lisää korttipohjia, tällä kertaa neliönmallisia, pastelleja, vihreäsävyisiä haaraniittejä, tarjouksessa olleita tarrapohjaisia nauhoja ja sammalenvihreää kartonkia äitienpäiväkortteja varten. Lehdet ja Paperchasen silkkipaperi on kirjakaupasta, jossa laitoin rahaa palamaan ihan urakalla. Noiden lisäksi ostin vielä yhden ei-askarteluaiheisen (mutta kalliin) lehden ja viisi iiisoa arkkia paketointiin tarkoitettua paperia, jota aion hyödyntää askartelussa. Kaksi niistä arkeista oli jopa molemmilta puolilta koristeltuja - kun vertaa 12x12-scräppiarkkien hintaan, niin halvalla lähti. Niitä en onneksi levitellyt kuvattavaksi, sillä noin kaksi minuuttia kuvan ottamisen jälkeen olin kipannut lasillisen omena-mangomehua koko komeuden päälle. Kunnon rähmäkäpälä! Pilalle menivät pahasti onneksi vaan nuo äitienpäiväkorttien kartongit. Päällimmäinen lehtikin otti damagea, mutta onneksi sivujen käpristyminen ei lukemista kovasti haittaa. Käytiin illalla ennen teatteria (Sweeney Todd oli mahtava!) hakemassa uutta kartonkia, joka oli itseasiassa ihan hyvä juttu, koska se sopi kortteihin paremmin.

aitienpaivakortit_07.jpg
K&Companyn kolmea erilaista ihanaa kukkapaperia, kirjainten reunat käsitelty pastelleilla. SAY:n ihanat nauhat pääsivät käyttöön myös. Oikeanpuoleinen kortti näyttää järkevämmältä kun nauhat tulee alas. Nyt se on jotenkin punkkarin näköinen :D Ja ei, en ole sateenkaariperheestä, vaan tein kilttinä tyttöystävänä J:nkin äidille kortin.

aitienpaivakortit_07_2.jpg
Tässä näkee tarkemmin paperien ihanaa kuviointia. Niissä on ihanat murretut sävyt ja ne ostin nimenomaan siksi, että niistä tuli äiti mieleen :)

Tajusin muuten eilen, että ameriikan paketin lunastaminen ei onnistukaan huomenna - täällä on bank holiday! Kaikki virastot siis kiinni. Hitsi vie. Pitää yrittää malttaa tiistaihin. Sain selville, että kyseessä tosiaankin on USA:n lähetys, pakettikortista löytyi seurantanumero. Ihan turhaan oon pelännyt, paketin olisi saanut jäljitettyä joka tapauksessa. Mielenkiintoista sinänsä, että paketin reitissä on aikamoinen tauko täällä Irlannin päässä: Dubliniin se oli saapunut jo 30.4. ja mulle sitä oli yritetty toimittaa vasta 4.5. Postilla ei ihan logistiikka toimi.

Enää viikko töitä ennen lomaa! Ja Euroviisut on edessä. Kaikin puolin hyvältä näyttää ensi viikon suhteen siis :)