Olen vielä täällä, älkää luulkokaan että olisin blogini hyljännyt! En vain ehtinyt lomallelähtöhässäkässä kirjata tänne viestiä siitä, että vietin viime viikon Espanjan lämmössä Barcelonan kupeessa. Salou oli kiva turistikaupunki, mutta oli ihanaa, että sieltä pääsi myös tuohon hieman isompaan turistikaupunkiin. Gaudit on nähty, upeita olivat, mutta yhtään ainoaa askartelutarviketta en nähnyt (enkä edes yrittänyt)! Omia olikin sitten jo ikävä... ;)

Reissussa vietin myös synttäreitä, ja jo ennen lomalle lähtöä lauantaina (!) postissa tuli SAY:n ihana synttäritervehdys. Ei mitään hajua, että mistä ovela SAY:ni on synttärit onkinut tietoonsa (hmm... Googletus voisi olla yksi tapa), ja leukani loksahti varmaan metrin alas kun sain paketin auki. Tällä kertaa tuli askartelulle taustamusiikkia, sillä paketissa oli Marilyn-dvd-cd -yhdistelmä! SAY, olet uskomaton.

SAY_lahetys3.jpg
Kuvassa myös SAY:n aiemmin lähettämät kolme korttia, jotka koristavat kokoelmaani. Vielä en ole ehtinyt Marilyn-arkiston helmiin tutustua DVD:n muodossa, mutta CD:tä kuuntelin jo - yhtä hyvältä ja hunajaiselta kuulostaa kuin aina ennenkin. Kiitos SAY vielä tuhannesti, lahja kruunasi lomanaloituksen!