Huh! Hiljaiselo on johtunut murheesta ja ahdistuksesta, joka taas on saanut aiheensa USA:n törsäyspaketin hukkumisesta. Tilausvahvistuksessa luvattiin 4-10 työpäivän toimitus, joka meni umpeen jo aikaa sitten. Siitä lähtien oon ollut sydän syrjällään, että onko paketti arvokkaine sisältöineen hukkunut merimatkalle. Tänään kuitenkin postilaatikossa odotti paketin noutolappu - toivottavasti kyseessä on Ameriikan ihme! Nyt pitää odotella maanantaihin asti, että pääsee pakettia hakemaan. Ei haittaa, pääasia on, että saan sen ennen pitkää!

Olisi tietysti ollut kiva saada kaikki nauhat ja muut ihanuudet äitienpäiväkortteja varten, mutta onneksi niihin on jo idea ja melkein kaikki tarvikkeet. Huomenna meen yhteen askartelutapahtumaan lähi-ostoskeskukseen, kesän uutuustarvikkeet on nimittäin saapuneet! Sieltä saa ostaa myös goodie bagia, jonka hinta on yleensä 20€ tai 25€ ja sisällön arvo huitelee viidenkympin tienoilla. Joutuu varmaan tuhlaamaan taas hieman. Irlannin kuukausia ei kuitenkaan ole enää niin montaa jäljellä, että kannattaisi jättää ostamatta. Catch it while you still can! (Varsinkin kun selvisi, että me saadaan kaikki tavarat muutettua täältä työkaverin auton kyydissä Suomeen, eikä tarvitse luopua askarteluihanuuksista!)

Huomenna siis aikaisin liikenteeseen, että ehtii käydä hakemassa parhaat päältä. Illalla onkin teatterin vuoro, ihanaa päästä pitkästä aikaa!