Paketinhakureissu on suoritettu ja koko ilta on mennyt hypistellessä kaikkea ihanaa. Tässä siis kuvina näytille kaikki ihanuudet :)

ostokset080507.jpg
Kaikkea en saanut yhteen kuvaan mahtumaan, mutta näistä on hyvä aloittaa. Neliönmuotoinen arkki on siirtokuvakirjaimia, pitkulainen tarroja. Ihanat kirjainympyrät on vähän paksumpia koristeita. Pienet neliönmalliset vasemmassa yläkulmassa on nauhoihin tarkoitettuja suloisia pikkusolkia. Kuvioleikkureista löytyy reunanpyöristäjä ja lootuksenkukka. Nauhat osaattekin sitten varmaan bongata itse.

ostokset080507_nauh.jpg
Nauhoja on siis monta rullaa per paketti. Oon ihan rakastunut noihin. Nyt pitäisi löytyä sopivaa nauhaa jos johonkin korttiin ja ATC:hen. Noissa on vaan se huono puoli, että rullissa ei oo reikää keskellä, eikä niitä siis saa pujotettua mihinkään missä ne pääsisi kätevästi pyörimään. Pitää keksiä joku patenttiratkaisu - ideoita kellään?

ostokset080507_pap2.jpgostokset080507_pap1.jpg
Tässä sitten tätä paperiosastoa. 11 arkkia ostin irtona. Osa oli aika erinäköisiä kuin nettikuvassa (ilmeisesti mahdollista), mutta oon silti tyytyväinen. Yläkuvan päällimmäisen paperin lintuset vetosi muhun yllättäen... Mulla on suuria suunnitelmia noiden arkkien (ainakin kaksipuolisten, joita on puolet noista) varalle. Saa nähdä, milloin raaskin toteuttaa mitään ;)

ostokset080507_pap3.jpg
Viimeisenä, muttei vähäisempänä Basic Greyn Perhaps-setti, jonka kuviot on esitelty tuossa kansipaperissa. Lisänä on arkillinen niitä BG:n kirjaimia ja papereihin sopivia tageja. Ihanan kepoisat värit, kirkkaat ja kesäiset. Huoh, sinne kauppaan jäi niin monta syötävän ihanaa paperisettiä, että Suomeen palattua täytyy tehdä uusi tilaus, jos työkuviot järjestyy ja rahoitus sallii.

Oli siellä paketissa jotain muutakin pientä vielä yhdelle kirjainhullulle joka kyllä tunnistaa itsensä tätä lukiessaan ;) Ja niin, meinasi melkein unohtua: SAY ilahdutti jälleen Marilyn-kortilla. Sitäkään ei mun kokoelmasta aiemmin löytynyt, SAY:llani on selvästi ajatuksenlukijan taitoja ;) Huippu-SAY!