Juhannuksesta on selvitty, tosin täällä siihen ei tarvittu ihmeempää yrittämistä minkään muun kuin sään osalta. Ei siis tehty mitään erityistä lukuunottamatta sitä, että käytiin eilen pyörähtämässä Howthissa, joka on rannikolla Dublinin pohjoispuolella. Sää oli aika mätä, ripsi vettä koko ajan, mutta onneksi löydettiin ihana ravintola jonne paettiin saaristosäitä suojaan. Siellä vierähtikin useampi tunti, ruokalista oli edullinen ja mielenkiintoinen, kokeiltiin vaikka mitä paikallisia erikoisuuksia. Sieltä lähtiessä tuntui, että olisi vaan voinut pyöriä rinnettä alas satamaan ja kellua takaisin Dubliniin.

Otsikon mukainen hääkausi alkaa ensi viikonloppuna, kun on kesän ekat häät. Sain tänään tehtyä kortin parille, mutta aika tuskaisen pinnistelyn jälkeen. Otin SAY:n edellisen lähetyksen muistikirjan käyttöön, tein luonnoksia kortista aluksi ja olin valmistautuvani projektiin huolella, mutta valmistusvaiheessa tuli taas ties mitä mutkaa matkaan ja lopputulos ei vastaa ollenkaan sitä, mikä mulla oli alunperin ideana. Vien kortin siitä huolimatta, en jaksa millään tehdä enää uutta. Lattia-askartelu on yllättävän rankkaa...

jm_haakortti.jpg
Läpän auetessa paljastuu DCWV:n vellum quote stackista löytynyt "together"-sanan sanakirjamääritys, joka sopi hääkorttiin kuin nenä päähän :) Taas kerran täytyy todeta, että en malta odottaa sitä, että saan kaikki tarvikkeeni pois tuolta yhdestä pienestä laatikostosta ja näkyville niin, että oikeasti tulen käyttäneeksi kaikkea sitä pientä ihanaa tavaraa, jota multa löytyy.

Varoitus muuten kaikille, varokaa eBayta. Siellä on mahdollisuus törmätä niin edullisiin tarvikkeisiin, että niitä joutuu ostamaan. Ja tämä kaikki ihan vahingossa!