Huh! Vihdoin kotona: it's pic time! Vihdoin siis kuvia tähän kuihtuneeseen blogiparkaan.

SAY_lahetys5_2.jpg
SAY:n paperiparaati on aika kunnioitettava! Alarivin A4:sia oli runsaasti ja eri väreissä, samoin A6-kokoisia pahveja. Ihanaa kun on perusvärejä joita voi hyödyntää. Lisäksi oli softista, jonka hankkimista oonkin miettinyt, nyt ei sitäkään tarvitse :D

SAY_lahetys5_3.jpg
Lisäksi oli käsintehtyjä papereita montaa eri sorttia, ruskeasävyisiä (<3) koristepapereita (6x6 tuumaa) ja aivan ihania 50-luvun lehtileikkeitä. Ihana Marlene Dietrich!

SAY_lahetys5.jpg
Sokerina pohjalla oli paljon kaikkea ihanaa pientä! Perhosia arkillinen, kirjain- ja ruusutarroja ja muistikirja ihanalla kansikuvalla (kyllä, niin mun näköinen kansi!). Pienet tirppatarrat nosti ilon pintaan, niissä oli jopa undulaatteja, joista tykkään tosi paljon. En tiedä oliko SAY ajatellut asiaa, mutta nuo vintage-kuvat on pitkälti teatteri-aiheisia, ja sen ollessa yksi rakkaimpia asioita olen noista ihan tosi onnellinen. KIITOS SAY. Hurjan iso kiitos.

P.S. Mun SAY on varmaan maailman tehokkain pakkaaja: kaikki ylläoleva oli omissa pussukoissaan ja laatikko oli ihana littana - tuntui kun olisi saanut monenmonta pakettia!