Suomeen paluu lähestyy ja tasan kahden viikon kuluttua vietetään viimeistä iltaa dublinilaisina. Tämä ei harmita missään muussa mielessä, kuin siinä, että joidenkin askartelutarvikkeiden ja -lehtien hankinta vaikeutuu suunnattomasti. Pääasiallisesti oon kuitenkin ihan hirmu iloinen, että pääsen Suomeen ja kunnolla lämmitettyyn asuntoon pitkästä aikaa.

Siitä ilosta on aika järjestää A R V O N T A !

Teeman mukaisesti arvonnan palkintona on tietenkin täkäläisistä kaupoista löytyviä askarteluun liittyviä asioita. Arvon yhden kirja- ja lehtisisältöisen palkinnon, ja yhden tarvikesisältöisen satsin. Kirjat ja lehdet ovat ymmärrettävistä syistä englanninkielisiä, joten jos et koe hyötyväsi vieraskielisistä vinkeistä ja ohjeista, niin mainitse siitä toki kommentoidessasi :) Saa myös mainita jos ei missään nimessä halua jompaa kumpaa pakettia, ettei sitten tule harmistus.

Arvontaan voi siis osallistua jättämällä tähän viestiin kommentin ensi sunnuntaihin, 22.7. kello 16 (Suomen aikaa) mennessä. Arvonta tapahtuu illan aikana valvotuissa olosuhteissa. Olisi kiva, jos kommentissa olisi yhteystiedon (blogin osoite, sähköposti tms.) lisäksi myös jotain askarteluaiheista viestiä: vinkkejä, ideoita, kertomuksia onnellisista löydöistä taikka sattumuksista! Lisäksi tietysti on kiva huomata, keitä täällä blogissani seikkailee...