Tässä kaiken muuttohäslingin keskellä meinasi unohtua, että sain Magentalta haasteen! Koko muu Blogistania on varmaankin jo ehtinyt ko. haasteeseen vastata, mutta koska Magenta pyysi, vastaan vielä minäkin.

"Mistä bloginimesi on peräisin? Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä. Mistä ne ovat peräisin? Mikä on niiden tarina? Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää / keksiä blogillesi nimi? Kerro blogisi nimen ja / tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

Bloginimeni May syntyi kehittelytyön tuloksena viime keväänä. Olin aluksi vain pelkkä M (nimeni alkukirjain), mutta koska ko. nimi aiheutti sekaannuksia mm. Elliksen blogissa, päädyin vaihtamaan nimeäni. Halusin pitää M:n alkukirjaimenani, ja Mayn keksin suhteellisen kivuttomasti kääntämällä syntymäkuukauteni englanniksi. Olen joskus menneisyydessä käyttänyt Mayta nimimerkkinä FB:issä ja decoissa, joten sinänsäkin nimi oli luonnollinen valinta palatessani ihanaan askartelumaailmaan.

Blogini nimi Kruununkuvia ja kuningasajatuksia puolestaan juontaa juurensa siitä, että olen jo pitkään laittanut itsetehtyjen korttien ym. taakse pienen kruununkuvan ikään kuin signeeraukseksi. Muutenkin tykkään kovasti kruunuista (sekä kruunupäisistä sammakoista), joten nimenkehittely- ja sananpyörittelyprosessin seurauksena syntyi kyseinen otsikko.

P.S. On ihanaa olla Suomessa. Niin ihanaa.