Jihuu, pöydällä on vihdoin tilaa! Ihan mahtavaa kun on tilaa levittäytyä (vaikkakin pöydällä on vielä ylimääräistä roipetta) ja koko ajan ei tarvitse pelätä että sysää jotain muuta alas pöydältä. Sain eilen tämän tilan innoittamana aikaan Elliksen materiaalidecon toiseksi viimeisen sivun ja vihdoin myös päällyksen uudelle kalenterilleni. Pääsen vihdoin eroon myös kouluvuosittaisesta kalenterijaksotuksesta, sillä huomaamattani ostin puolentoista vuoden kalenterin, joka siis jatkuu vuoden 2008 loppuun. Pääsen siis vihdoin elämään kalenterivuosia alusta, enkä aina koulun alun mukaan :)

838566.jpg
Elliksen materiaalidecossa minua ennen oli vuorossa Sari, jonka minulle määräämät materiaalit näkyvät yllä. Oli tosi haastavaa lähteä tekemään sivua materiaaleista, jotka joku toinen oli valinnut, mutta nautin siitä kovasti. Luulen jopa, että jos joku valitsisi mulle materiaalit joita saan käyttää missäkin askartelussa, tulisi niitä käytettyä entistä luovemmin. Pitäisiköhän koittaa... :D

838565.jpg
Materiaaleista syntyi ylläoleva varsin positiivinen sivu. Kiitos Sari, materiaalit olivat mukavat, mutta myös hyvin erilaiset omista valinnoistani!

838567.jpg
Olen uudelleenpäällystänyt oman kalenterini niin kauan kuin jaksan muistaa, enkä tietenkään tehnyt poikkeusta tänäkään vuonna. On ruskeaa, vaaleanpunaista, vihreää, nauhoja ja glitteriä - onpahan ainakin tekijänsä tyylinen kalenteri! :D

Tänä iltana yritän taas inspiroitua, Nelssonin kanssa vaihdettaviksi sovitut kortit ovat nolon paljon myöhässä, mutta vihdoin muodostumassa. Ette saa kuvaa vielä työnurkkauksesta näytille, ihan niin valmista täällä ei vielä ole. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Vihdoin kuvia edes!