Piiiiitkän ATC-tauon jälkeen sain vihdoin ihan oikeasti jotain aikaan, vieläpä kokonaisen sarjan! Nelssonin blogissa oli sarja ihania Marilyneja, ja koska aihe on kovasti lähellä sydäntä, päätin uskaltaa luvata Nelssonille paluupostissa kolme villakoira-aiheista korttia, sekä myöhemmin lähetettävät kolme Marilynia. Koska koirat lähtivät matkaan jo viikon puolivälissä ja saapuivat uuden emäntänsä luo tänään, uskallan jo julkaista kuvan.

atc_pretty_in_pink.jpg
Keep it simple taitaa olla ohjenuorani ATC:iden suhteen. En osannut tehdä noista erilaisempia! Jotenkin tuli pöljä olo, kun vaan liitti jonkun toisen ottamaan hyvään kuvasarjaan vaan vähän kirjoitusta ja muutaman koristeen, mutta mulle on pääasia, että Nelsson oli satsiin tyytyväinen. Aikamoisia puudeli-stereotypioitahan tuossa tietty viljellään, mutta rusetit on söpöjä, samoin kuin kuvan koiruus. Sarjan nimesin otsikolla "Pretty in Pink 1-3".

atc_pretty_in_pink_kotelo.jpg
Tein koirille matkaa varten kotelon, sekin ensimmäinen laatuaan. Vapaalla kädellä sovelsin Viken selkeitä ohjeita ja tein korttien teemaa mukailevan säilytyskotelon. Sisusta oli vuorattu pinkillä silkkipaperilla, ihan vaan tiedoksi :)

Eiköhän tää mun ATC-tehtailu lähde tästä liikkeelle pikkuhiljaa, edelleenkin tyhjä pöytätila houkuttelee aina vaan useammin tähän pöydän ääreen näpertämään. Rakastan tätä työpöytää! Huomenna edessä erilaisia käsitöitä: verhojen ompelu (ensimmäiset ihan itse tehdyt!), tyynynpäällisen ompelu x 4 ja valokuvakehysten maalaus. Lisäksi pitäisi paistaa piirakkaa ja kakkua vaikka minkälaista, sillä J:n sukua on tulossa sunnuntaina juhlimaan J:n eilisiä synttäreitä. Pääsen leikkimään emäntää :D