Ärsyttää, kun tuntuu, että välillä on kausia jolloin pitäisi pyytää anteeksi päivittämättömyyttään jokaisen blogipostin alussa! On ihan luvattoman pitkä aika siitä, kun viimeeksi päivitin, ja ennen kaikkea siitä, kun ajan kanssa istuin työpöydän ääreen ja tein jotain josta oikeasti nautin. Sitä se töiden ja harrastusten alkaminen teettää... Eniten ehkä ärsyttää se, että ideoita pyörii jatkuvasti päässä, uusia juttuja on hankittu mutta mitään fiksua en saa aikaan! Ärgh...

lauran_synttarikortti_07.jpg
Jotain sentään olen saanut aikaan näinä muutamina kiireisinä viikkoina. Ystävällä oli synttärit syyskuun alkupuolella, ja tätä korttia varten testailin ekaa kertaa kutistemuovia. Tarkoituksena oli saada aikaan kuviopaperin kukkasia muistuttava solki nauhaan, mutta hiukan meni pieleen, ja lehdet kääntyivät kutistusvaiheessa hieman hassusti. Päätin kuitenkin käyttää kukkasen, ei se ehkä nyt niin kamalalta näytä?

soikku_nimpparikortti.jpg
Supernopeasti tekaistu nimpparikortti pääsee nyt myös näytille, ettei tule ihan tylsä postaus. Tykkään tuosta DCWV:n Pocketful of Posies -paperisarjasta, kun sillä saa nopeasti nättiä jälkeä aikaan, ja glitterkin on useimmissa papereissa vakiona ;) Vasta myöhemmin tajusin, että valitsemani S on hyvin Shrekmäinen, mutta se ei haittaa. Sarvet puuttuu.

jarjestysta.jpg
Ja koska olen noin tuhat kertaa luvannut kuvia työtilastani, laitan edes pientä vinkkiä siitä, miten olen organisoinut yleisimmin käyttämiäni pikkutavaroita. Jossain vaiheessa saatte ihan totta paremmankin kuvan, mutta nyt on tyytyminen tähän supistettuun versioon. Kuva on otettu uudella, suloisella kameralla, jonka hankin varastetun tilalle. En ole ihan vielä varma, oliko ostos täysi kymppi - pitää vielä kuvailla lisää testikuvia.

Huomenna aion keskittyä askarteluun. Lupaan sen.