Siis miten voi olla, että parhaat inspiraatiot iskee töissä?! Mulla on kaikki päivät ihan järjetön askarteluvire päällä, mutta heti kun pääsen kotiin, valahdan sohvalle aivottomaksi tv:n katsojaksi. Ei oo reilua. Sunnuntai oli ihan onneton päivä, en saanut mitään aikaan, vaikka kuinka ajatuksissani pyörittelin ideoita. Eilen ja tänään kuitenkin ryhdistäydyin, oli vähän pakko, sillä huomisille synttäreille tarvittiin kaksi korttia. Kohdeikäryhmät ovat hieman eri, kuten alla olevista kuvista voi päätellä ;)

konsta_4v.jpg
Tämä on suunnattu nuoremmalle sankarille, sirkushippo (toivottavasti) ilahduttaa neljävuotiasta. Yksinkertainen, mutta värikäs :) Itse tykkään. Kaikki kuviot on itse hahmoteltu, taustapaperi on Elliksen lahjus DCWV:n Glitter Stackista.

jouko_60v.jpg
Lisäämällä edellisen kortin pikkumiehen ikään 56, saadaan tämän kortin onnellisen tulevan omistajan ikä (sen voi ehkä päätellä myös kortista). Kyseessä on mies - tulikohan tuosta liian hempeä? Hain lähinnä arvokkuutta, ja mietin, että tuon oikean reunan kukkasen voi nähdä myös arvomitallina. Ehkä? Arvokkuus lienee muutenkin vain harhaa, sillä lahjaksi sankari saa Taistelevat papat -nimiset vieterilelut.

Tää mun blogi on kovasti korttipainotteinen, mutta ATC:itä on tulossa (Nelssonin hävettävän paljon myöhässä olevat Marilynit, joihin on ihan oikeasti idea jo!), sekä myös ehkä *uskomatonta* ensimmäiset skräppäysyritykset. Laitoin juuri Fotonettiin ekan tilaukseni, saa nähdä mitä sieltä viikon lopulla/ensi viikon alussa saapuu. Jännittää jo! Tilaus on tulossa myös Jenkeistä, tein vihdoin sen mistä olen jo kauan haaveillut :)