Hätkähdin eilen huomatessani, että Kaisuliinan Tyttöjen juttuja -deco odottaa edelleen koristelua paperitelineessäni. Aloin siis pika-pikaa hommiin ja deco matkaa viimeiselle osallistujalle huomenissa. Pahoittelut Kaisuliinalle, onneksi deco ei kuitenkaan kamalan kauan suositellun kahden viikon yli luonani viipynyt!

tyttojen_juttuja_deco.jpg
 Yksinkertaisuus on kaunista, on joku joskus sanonut. Kauneudesta en tiedä, mutta tulipa ainakin valmista! Poseeraavat neitokaiset löytyivät uusimmasta Trendistä (luettu jo!) ja koristeluun käytin hiljattain hankkimiani geelikyniä. Toimivat vallan mainiosti, vaikka aluksi epäilinkin! Huomasin vasta kuvan ottamisen jälkeen, että olin unohtanut signeerata työni, hups... Virhe on nyt kuitenkin jo korjattu.

Perjantaina saapuivat Fotonetistä tilatut kuvat, ja täytyy sanoa että olin tyytyväinen. Jäi tosin harmittamaan, että en tajunnut pienentää joitain kuvia tarpeeksi, sillä olisin tarvinnut ne pienemmässä koossa erästä skräppäysideaa varten. Jotenkin innostus latistui, kun kuvat eivät olleetkaan sellaiset kun olin päässäni ajatellut. No, oma moka. Katsotaan nyt kuitenkin, josko edes joku noista kuvista päätyisi koristeiden kera paperille. Olisi ihana vihdoin aloittaa. Ehkä menen hakemaan inspistä uusimmasta Creating Keepsakesista...

Sen verran vielä luvattakoon, että Nelsson saa postia ensi viikon alussa, sillä Marilynit ovat vihdoin valmiina matkaan. Laitan kuvia sitten, kun ovat saapuneet perille.