Viimeinen päivä hyvin ansaittua lomaa alkaa olla takanapäin, ja tänään piti/halusin:
- Siivota
- Skräpätä vihdoin kuvat jotka oli lojuneet taustapaperin päällä jo ikuisuuden pöydällä
- Pestä pyykkiä
- Neuloa
- Ommella paneeliverhot ja tyynynpäälliset makkariin
- Mennä ostamaan lankaa ja kutistemuovia keskustasta
- Mennä teatteritreeneihin

Tähän mennessä olen siivonnut melkein koko kämpän, pessyt pyykkiä ja tadaa: skräpännyt ensimmäisen sivuni. Illalla vielä edessä treenit ja ehkä ostoksilla käynti. On selkeästi syksy, kun mun tekee mieli neuloa!

hevonen_on_pop.jpg
Kuka tunnistaa, mistä laulusta on kyse? Alku puuttuu, mutta pääasia tulee selväksi. Sivulta puuttuu vielä kunnollinen tarina, haluan kirjoittaa siihen siitä, miten hienoa oli päästä hevosen selkään ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen, sekä kuinka ihanasti vanharouva Queen kohteli epävarmaa ratsastajaa, joka tuskin muisti miten satulaan noustaan. Paperit on Basic Greyn Infusea, paitsi vaalea reunus on jotain random-kartonkia värissä Vanilja. Tekstikenttä on leimattu K&Co:n leimasimella. Tuhrin keskikaitaleen ympärystä aluspaperista chalk-musteella, jotta se muistuttaisi mutaista metsätietä. En osaa oikein vielä päättää, tykkäänkö tuosta sivusta vai en, mutta onpa ainakin jää murrettu skräppäilyn aloittamisella.

Nyt ruokaa, kummasti syöminen unohtuu, kun pyörittelee eri tarvikkeita käsissään. Kiitos kaikille kommenteista koskien työtilaa, toivon että kaikki ennen pitkää pääsee omaan ihanaan paikkaansa askartelemaan. Ja Taava, järjestyksen ylläpito on yllättävän helppoa, mikään ei ole minkään tiellä ja kaikella on oma paikkansa. Tykkään hirmu paljon juuri siitä :)