Kiirettä pitää ihan kaikilla elämän osa-alueilla, joten työpöydän ääreen en ole ehtinyt istua moneen päivään - parina viimeisenä päivänä oon käynyt kotona vaan nukkumassa. Työt taukoaa osittain onneksi joulukuuksi, että ehtii joululahja ja -korttihommiin paneutua, mutta ennen joulukuuta on vielä niin monta deadlinea että hirvittää. Luovaa työtä on kamalaa tehdä paineessa. Lisäksi on käynnissä improteatterin esityskausi ja joulukuun alussa "oikean" näytelmän ensi-ilta, jota varten pitää treenata. Vapaa-ajan käyttöongelmia ei ole... Silti ajattelin lähteä viikonloppuna pyörähtämään Tampereen kädentaitomessuilla, josko sieltä löytyisi jotakin kivaa pimeiksi talvi-illoiksi. Saa moikata jos tunnistaa :)

elliksen_suklaa_07.jpg


Tän oon kokonaan unohtunut päivittää tänne! Tein kyseisen paketin Ellikselle kiitokseksi kaikenlaisesta viimeaikaisesta toiminnasta, sisällä oli suklaalevy. Kuoren pohjana on kartonki, johon on leimattu miltei samanvärisellä musteella Papertreyn kukkia. Isot kukat on Die Cuts With a Viewin, nauha American Craftsin, vyötepaperin alkuperää en muista. Kirjain on omaa tuotantoa. Nauhanreiät on lävistetty uudella ihanalla Making Memoriesin punch toolilla, joka on jokaisen maksetun sentin arvoinen. Tein tottakai isänpäiväksi myös J:n isän kortin, mutta unohdin totaalisesti kuvata sen! Doh :/

Ehtisinköhän istua sen aikaa sunnuntaina työpöydän ääressä, että saisin tehtyä Vikelle toisen vaihtokortin näistä ihanista linnuista? Toiseksi vaihtariksi Vikke kelpuutti kirjelintuset.

Uudella energialla talvea kohti!