Flunssa kaatoi viikoksi sängyn pohjalle, ja alan vasta pikkuhiljaa tuntea taas olevani elossa. Vieläkin ääni saattaa lähteä yllättäen ja yskittää. Ei kiva. Harmitti ihan kamalasti, kun olin kotona viisi päivää putkeen ja olisi ollut aikaa tehdä vaikka mitä, mutta ei mitään mahdollisuutta jaksamisen puolesta. Onneksi tämän viikon jälkeen tahti helpottaa, kun saadaan näytelmä ensi-iltaan, päivätyöt taukoaa muutamaksi viikoksi ja tilaustyötkin alkaa olla kunnossa. Ensi tiistaina suunnataan Müncheniin viiden päivän ansaitulle lomalle, sen jälkeen pitää ehtiä tehdä äidin tilaamat joulukortit. Kiire tulee, mutta toivottavasti ehdin. Niistä en aio stressiä ottaa. Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus aloittaa korttien teko, mutta haluan sitä ennen saada valmiiksi uuden irrallisten nauhojen säilytyslaatikoston. Tarkoitus oli saada se valmiiksi jo alkuviikosta, mutta rautakaupan maalipohjat oli loppuneet ja joudun odottamaan ainakin huomiseen maalin saamiseksi.

Olen monissa seuraamissani blogeissa törmännyt Stampin' Upin leimoihin, ja menetin sydämeni erityisesti Fabulous Flowers-setille, erityisesti sen isolle upealle kukkaselle. Setin avulla tehdyt toinen toistaan upeammat kortit saivat aikaan metsästyskuumeen - sellainen setti on saatava! Australiassa setti ei ollut vielä ilmestynyt, joten Lauran kautta tilaaminen ei onnistunut. Suuntasin siis eBayhin, jossa onneksi jonkin ajan kuluttua tärppäsi ja sain huudettua setin itselleni. Metsästysvaiheessa törmäsin myös toiseen kivaan ja monipuoliseen Along the same lines SU!-settiin, jonka sain tosi edullisesti itselleni. Molemmat paketit saapuivat maanantaina, ja pääsin kokeilemaan noita monien kehumia laatuleimoja. Hyviä ja korkeatasoisia ovat, siitä ei pääse mihinkään :)

stampin_up-setit.jpg
Along the same lines -setin kuvilla on helppo kuvittaa peruskortteja, oma leimansa löytyy synttäreille, lapsen syntymälle, joululle ja yleisesti vaan juhlalle lasienkilistyksellä. Tuo setti oli jo valmiiksi kiinnitetty puutaustoihinsa, Fabulous Flowers tuli osina ja pääsin itse ekaa kertaa kiinnitystöihin. Paksua kumia (joss lisäksi kiinni EZ-mountia) oli hankala leikata tavallisilla saksilla, mutta onnistuihan se lopulta! Tuntui ihan kun olisi ollut julkkis kotona, kun vihdoin sain omiin käsiini tuon ison kukkaleiman :D

ansku_paranemiskortti.jpg
Kukkaleima pääsikin tositoimiin eilen, kun tarvitsin Parane pian -kortin sairaalaan joutuneelle kaverilleni. En olisi ikinä uskonut, että keltaisella saa noin kivaa aikaan, oon tosi huono käyttämään sitä väriä! Paperit on BG:n Lilykate-lehtiöstä, en voi tarpeeksi suositella noita pikkulehtiöitä kortintekoon. Parane pian -suikale on kiinni vain oikeasta reunasta ompeleella. Tuli kovin keväinen kortti, toivottavasti vie aurinkoa saajalleen.