Eilen töiden jälkeen suuntasin kohti kangaskauppaa aikeenani ostaa huopaa, kovikekangasta, vanua ja joitain suloisia käsityökankaita. Kerrankin onnistuin!

kankaat_190108.jpg
Huopia on viittä erilaista, kangaslaatikoita penkomalla löysin kolme suloista peruskangasta kokoelmani aluksi. Eivät tosin sovi kovin hyvin toisiinsa, joten mitään kovin ihmeellistä noilla kolmella ei vielä tehdä. Onneksi mulla oli kaapissa kuitenkin pahimpaan ompelunhimoon odottamassa makuuhuoneen paneeliverhojen ja tyynyjen kangas. Kun olin aloittamassa niiden ompelua, tajusin, ettei mulla ole neulatyynyä! Muistin sitten nähneeni Tiinan blogissa yli-ihania leivosmaisia tyynysiä ja tekaisin oman, joka muistutti vielä valmistusvaiheessa elävästi berliininmunkkia, mutta onneksi nyt jo hieman jotain muuta.

neulatyyny_190108.jpg
Ihan yhtä herkullinen siitä ei tullut, kuin Tiinan tyynysistä, mutta passaa mun tarpeisiin :) Tykkään ihan hirmusti siitä, että askartelu ja ompelu on niin helppo yhdistää, ja samoja tarvikkeita voi käyttää: reunan nauha on KMA:n paketista tullut joskus ja nappi on Basic Greyn. Nyt takaisin tyynyjen pariin, vaikka täytettä ei ookkaan. Saatte kuvia sitten joskus kun ovat esittelykunnossa.