joulu2007_banneri.jpg

Koska postauksen ajastustaitoni ovat olemattomat, saatte joulun ja uuden vuoden toivotukset vasta nyt :D Kyseisen kuvatuksen piti ilmaantua blogiin joulupäivänä, mutta eipä näkynyt. Nyt näkyy. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja ainahan on ensi joulu... eh?

En tykkää uuden vuoden lupauksista, joten en niitä tee, mutta on joitain asioita joita haluaisin vuonna 2008.
  • Haluaisin oppia skräppäämään. Mulle ei ole kehittynyt sellaista skräppirutiinia, että osaisin vaan istua pöydän ääreen ja skräpätä, mun ideat kypsyy ihan liian hitaasti!
  • Haluaisin oppia käyttämään värejä ja kuviollisia papereita luovemmin ja luontevammin.
  • Haluaisin olla niin ahkera, että ostettujen tarvikkeiden ja tehtyjen töiden määrä olis jotenkin edes tasapainossa *huoh*
  • Haluaisin päivittää blogia useammin. Esimerkiksi Taavan blogia on ihana seurata, kun uutta tulee niin usein. Onneksi seurattavia blogeja on monta - ei haittaa vaikka päivittyvät harvemminkin :D
Jos jotain oikein haluaa, niin sen eteen pitää tehdäkin jotain - siispä skräppäsin tänään. Vaikka 12x12-koko tuntuu valtavan isolta alalta täyttää, en osaa skräpätä pienemmässä koossa!

j-sivu1.jpg
Pahoittelen jälleen huonoa kuvaa. Päivänvalon puute on kamalaa :( Sivun aiheena on J, ei mikään ihmeellinen tapahtuma, mutta yksi lempikuvistani. Pohjakartonki on DCVW:n, love-leima Heidi Swappin ja journalling-leima Autumn Leavesin. Napit on sekalaisia varastosta, ainakin muutama violetti on Daisy D's:n ihanasta nappipaketista. Oikeassa alakulmassa on Photoshopissa käsitelty kuva alkuperäisestä, tulostin sen ensin, sitten siirsin kuultopaperin avulla kartongille ja lopuksi täytin ääriviivat hopeakynällä. Tosi yksinkertainen ja vähävärinen aikaansaannos, mutta itse olen ihan tyytyväinen - muistuttaa kohdettaan.

j-sivu2.jpg
Lähempi kuva alanurkan hahmosta. Yritin kovasti eri valoissa, mutta kameralla ei vaan saa tallennettua sitä ihanaa hohdetta jonka kynä jätti.

jouluaskarteluja_ellis.jpg
Loppuun vielä yksi joulukortti, jota en ehtinyt ennen joulua julkaista. Lumihiutaleet ei oikeasti riidelleet noin pahasti kartonkien värin kanssa, ja kortti oli muutenkin suora eikä tuollainen vänkyrä. Ihan totta!