Eilen oli asiaa kaupungille iltapuvunmetsästyksen merkeissä, ja poikkesin samalla keskustan ihanassa pienessä kangaskaupassa, jossa on hyvät aleprosentit tämän viikon. Iltapuku onneksi löytyi - tarvitsen sellaisen työpaikan juhliin ja aloin jo vaipua epätoivoon kun perinteinen Halonen-Kekäle-akseli oli kierretty tuloksetta. Omat ompelutaidot ei IHAN pitkään iltapukuun vielä riitä (vrt. Jaskapöllö), mutta onneksi Sokos pelasti. Lompakko keveni, onneksi lähti myös kivi sydämeltä. Olis jääneet hyvät hipat väliin, jos puku olisi piileskellyt pidempään.

kankaat_250208.jpg
Palataan takaisin kangaskauppaan. Asiakaspalvelu on siellä aina hirmu mukavaa, ja uskallan ostaa pienempiäkin määriä. Keskustan isossa ketjukangaskaupassa myyjät tuntuu aina tuhahtelevan, jos ostaa vähemmän kuin metrin - ja auta armias jos haluat pienen palan useampaa pakkaa! Noista ihanan lämpöisistä kankaista on tarkoitus kursia kokoon jotain käytännöllistä, josta vinkkiä antakoon toistaiseksi vain oikean reunan ruskea kanttinauha ja se, että kankaiden lisäksi ostin myös levyvanua. Hmm hmm. ;)

ostokset_250208.jpg
En oo pitkään aikaan esitellyt tarvikeostoksiani, mutta nämä FinnStamperin ekan ikinä tilauksen jutut halusin laittaa näytille. Oon tyytyväinen kun ostin vaan kaikkea järkevää ja tarpeellista, perusjuttuja joita puuttui. Kuvasta jäi uupumaan VersaFine Onyx Black -muste, jonka takia koko tilauksen teinkin oikeastaan. Tykkään hirmu paljon noista VersaMarkin pisaramusteista, mahtava pigmentti valkoisessakin! Lisäksi kuvasta löytyy kunnolla valkoista kirjoittava Sakuran Souffle-kynä, kirkkaille leimoille tarkoitettu puhdistusneste, magneettinappeja, Making Memoriesin word tageja ("rautaa", niinkun Ellis sanois) ja kauan ostoslistalla ollut anti-staattinen pussi, joka helpottaa kohojauheleimailua. Oli kiva huomata, että FinnStamperin palvelu on erinomaista; nopeaa ja ystävällistä.

Huomasin muuten, että Kruununkuvia ja kuningasajatuksia täytti vuoden hiljattain! Pitäisi varmaan pitää jonkinlainen arvonta juhlan kunniaksi - saa nähdä jos saisin aikaan. Mulla pyörii kamalan paljon ajatuksia päässä käsitöihin ja askarteluun liittyen, on ihanaa että tää harrastus on temmannut niin täysillä mukaansa. Kiitos ihan kaikille, jotka ovat jaksaneet käydä kurkkimassa tätä blogia ja etenkin jättää kommentteja, niistä kun saa niin paljon positiivista voimaa :)