Kankaat ja levyvanu jatkavat odotteluaan kangaspinkassa, mitään järkevää en ole ompelurintamalla ehtinyt aloittaa! Tuntuu että kevät tulee hurjaa vauhtia, eikä itse ehdi kuin ihmetellä sitä, että yhtäkkiä aamuisin töihin lähtiessä onkin valoisaa. Kaipaan kovasti skräppäystä, sillä en ole ehtinyt aloittaa mitään pidempää projektia silläkään saralla. Ideoita kyllä on, kun vaan saisi kuvia tilattua! Harmittaa kovasti, kun en ehtinyt tehdä tilausta pääsiäiseksi - neljän päivän rentouttava skräppivapaa olis tehnyt niin hyvää! Onneksi vapaata aikaa voi viettää muutenkin :)

minna_synttarikortti_08.jpg
Pöllöistä en oo osannut luopua vieläkään, en varsinkaan nyt, kun Basic Greyn uusi Garden-setti pöllöineen, muine lintuineen ja oksineen saapui. Niin mun näköinen ja oloinen setti! Kortin oikeassa yläkulmassa näkyy myös yhden uuden hankinnan tulos, eli Making Memoriesin tag maker saapui muutama viikkoa sitten. Kehyksen välissä on kalvoa, johon leimakirjaimet on kiinnitetty. Paperit on BG:n Blushia.

kipa_synttarikortti_08.jpg
Tässäkin on käytetty Blushia, jota hiljattain hankin toisen 6"x6"-lehtiön. Onnea-sana on leimattu Hero Artsin aakkosilla ja sen jälkeen käsitelty valkoisella kohojauheella. Kiinalainen merkki, joka tarkoittaa ystävää on tulostettu kalvolle ja sen jälkeen tausta on maalattu MM:n ihanalla akryylimaalilla. Simppeli kortti, mutta saajansa oloinen. Pahoittelen huonoja kuvia, tullut kiirenäpsäisyjä viime aikoina kun on ollut niin kiire.

sl_uusikoti.jpg
Tämä palmuvehka matkasi eilen ystäväpariskunnan uuteen kotiin. Ruukun ihanasta väristä inspiroitunut kortti on tehty DCWV:n pahvista, yllä lentelee Hero Artsin kirjainsetin mukana tullut perhonen ja ympyrä on leimattu Sandylionin ympyräsetillä, joka oli ihan must-hankinta. Tökkäsin kortin puisen grillivartaan päähän ja tadaa, täysin soveltuva kukan kumppanikortti oli valmis :) Taustalla olkkarin seinää.

Toivon kovasti että kiire hellittää kevään myötä ja jaksan tehdä jotain muutakin kuin "pakollisia" kortteja. Onneksi pystyn edes näihin venyttämään aikaa, muuten olisi aika surkeaa elo. Yritän nyt pääsiäisen aikana saada kuvat käsiteltyä tilauskuntoon, että kevään myötä alkaisi syntyä myös niitä kauan kadoksissa olleita skräppisivuja... Ja niin, se arvontakin on tulossa :)