Huh! Runsaan kuukauden tauon (!!!) jälkeen täällä taas. Mikähän tässä keväässä on, etten ole ehtinyt päivittää? Oon kyllä tehnyt vaikka mitä pientä, kuvannutkin, mutta en ole sen vertaa iltaisin jaksanut, että olisin purkanut kuvat koneelle ja käsitellyt ne blogikuntoon. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan :)

Kai olette jo löytäneet tienne Elliksen lanseeraamaan Inspiroidu-skräppäyshaasteblogiin? Toivottavasti, sillä itse ainakin sain ihan uutta potkua tekemiseen sieltä ja sen alkutohinoista. Olen pitkän aikaa jo yrittänyt aloittaa uutta sivua, mutta ajanpuutteen vuoksi en ole ehtinyt istua työpöydän ääreen täällä kotona lähes lainkaan.

ala_katoa_040508.jpg
Tässä aikaansaannokseni ihkaensimmäisen haasteen aineksista. Koko on 8" x 8", paperia löytyy mm. DCWV:lta ja K&Co:lta (uusi, ihana Berry Sweet -sarja vei sydämeni, siitä lisää myöhemmin), journalling-kuori on Lisa Bearnsonin Kit of the Monthista, johon minäkin sorruin aikanani. Iso kukkanen on saatu kaupan päälle ihanasta Bargain Gardenista. Niistä varsinaisista kauppatavaroista lisää huomenna, kun päivitän blogiin lisää tavaraa :)

P.S. Myös pieni valkokultainen ympyränmallinen muutos elämässä on saanut aikaan vähän ajankäytöllistä myllerrystä viime aikoina ;) Se nököttää kauniina vasemmassa nimettömässä ja odottaa seuraa tulevina vuosina.