Koska viime perjantaina paistoi niin kauniisti aurinko parvekkeelle ja pöytä piti siivota, yhdistin siivoukseen valokuvauksen! Viimeisimpien kuukausien aikana olen tilaillut pieniä juttuja sieltä täältä ja viime viikonloppuna pääsin ihan oikeaan kauppaankin hypistelemään, kun käytiin Papruksessa Tampereella. Nyt noista pienistä jutuista on kasvanut keko, ja ne oli niin nättejä, että pakkohan niitä oli vähän kuvata. Inspiraatiota väreistä ja kuvioista siis, olkaa hyvä!

ostokset_020508_1.jpg
K&Co:n Berry Sweet -sarja oli niin herkun näköinen ja tuntuinen (!) että en voinut jättää Papruksessa hyllyyn, samoin sieltä lähtivät mukaan pienemmät lehtiöt ja ensimmäinen tag padini. Herkkuväri-frillsejä oon kaihonnut jo pitkään, ja Elliksen ystävällisellä avustuksella niitä vihdoin sain.

ostokset_020508_3.jpg
Bargain Gardenissa oon törmännyt useisiin edullisiin leimasetteihin. Autumn Leavesin viidakkoeläimet on hurjan suloisia ja monikäyttöisiä - sain vihdoin kauan kaipaamani apinat leimakokoelmaan! Lisäksi varsinainen löytö oli tuo Inkadinkadoon lintu-leima-arkki, pikkulintujen lisäksi siinä on pöllö ja kukkasia.

ostokset_020508_2.jpg
Lopuksi vielä sekalainen lajitelma erilaisia koristeita bling-blingistä nauhoihin ja siirtokuviin. Kyllä näillä taas askartelee jokusen tovin!

kynat_020508.jpg
Näitä en ole ostostellut, mutta oli Suomalaisen esitettä selatessa hauska törmätä ihan skräppäykselle omistettuun kynäsettiin :) Varmasti hyvä ja laadukas perussetti!