Keväällä tulee aina kova hinku käyttää vihreää, tosin tykkään käyttää sitä ympäri vuoden piristämässä askarteluja. Kun kokosin yhteen tässä päivitystauon aikana tehtyjä töitä, törmäsin vihreään lähes joka työssä. Pitäis varmaan kokeilla jotain muutakin ;)

perhos-yokortti1.jpg
Tällaisen kortin sai serkkuni päästessään ylioppilaaksi muutama viikko sitten. Perhonen on tehty Fiskarsin ShapeCutterin perhos-sabloonalla käyttäen Basic Greyn papereita. Päällimmäisenä siiven osana on ohutta harsomaista paperia, joka kimaltaa ihanasti (valitettavasti kamera ei tahtonut tallentaa säkenöintiä lainkaan). Aloin leikkaamaan sitä hyvin epäilevin mielin, ajattelin sen menevän ruttuun tai olevan vaikeaa käsitellä, mutta ei - ShapeCutterini leikkasi sen melkeinpä paremmin kuin nuo BG:t!

p_kiitossuklaa1.jpg
Tämän yllätyslaatikon tein tänään. Annan sen ensi viikolla eräälle, jota on aihetta kiittää kevään mittaan annetusta avusta. Piirsin laatikon kaavat itse, mutta inspiraatio on otettu Mishin suloisista korteista, joissa on käytetty saman K&Co:n sarjan papereita. Kotelo on räätälöity Kalev-suklaalle, joita käytin myös joulutervehdyksissä viime jouluna. Levy on juuri sopivan pieni, ja makuja löytyy monenlaisia - nyt annan tummaa suklaata vadelmanpaloilla höystettynä :)

p_kiitossuklaa2.jpg
Kotelon sisällä on suklaan lisäksi erillinen kortti, johon kirjoitin kiitokset. Tämä konsepti miellyttää itseäni suuresti, sillä hirmu pienellä vaivalla saa yhtenäisen kokonaisuuden aikaan. Leimasin vielä pienen kukan PapertreyInkin Beautiful Bloomsista tuomaan kolmiulotteisuutta korttiin. Ja pieni blingbling on aina saatava mukaan! :)

kihlakutsu.jpg
Vihdoin myös vihervapaan vyöhykkeen työ ;) Unohdin kokonaan kuvata kihlajaiskutsut, jotka lähetin alkukuusta, mutta prototyyppi ilman tekstiä löytyi vielä pöydänkulmalta. Kahvittelut meni hienosti, nyt pitäisi enää ottaa muutama kuva kiitokseksi sukulaisille. Kuvaajakin on jo, mutta paikkaa mietitään kuumeisesti - ei haluttaisi mitään perinteisiä studio- eikä luontokuvia.

tirppakimppu.jpg
Tämän ihanuuden tekemisessä mulla ei ollut muuta osaa eikä arpaa kuin kukkien ja lintujen valinta - kaunokaisen kokosi asiansa osaava floristi. Kimppu ilahdutti suunnattoman paljon, äiti osti sen koristamaan kihlajaiskahvipöytää. Kimpussa on mun lempikukkia, joita varmasti tulee myös siihen oikeaan hääkimppuun. Linnut on myös visusti tallessa myöhempää käyttöä varten.