Miten voi olla mahdollista, että on kesä, ja potentiaalisesti pitäis olla enemmän aikaa käytettävissä, mutta silti kiidän tukka putkella joka paikkaan enkä ehdi tehdä mitään askartelujuttuja niinkun tahtoisin? Kaikki kuukauden sisällä tehdyt työt on tehty kauheassa kiirepaniikissa ehtimättä yhtään nauttia luovasta vireestä, saatikka lopputuloksesta :( Yksi syy kiireeseen on elämäni viha-rakkaussuhde harrastajateatteriin, joka saa uhraamaan kaiken vapaa-aikansa vähintään kaksi viikkoa ennen ensi-iltaa (jos ei itse ole lavalla siis, jos on, niin silloin puhutaan parin kuukauden vapaa-aika-vajauksesta, jollaisen tiedän olevan tulossa ensi syksynä). Silti en voisi kuvitella luopuvani teatterista - osaan irrottautua maksimissaan vuodeksi kaikenmoisista vastuutehtävistä, jonka jälkeen ajaudun jälleen puolivahingossa johonkin produktioon mukaan.

aitienpaivakortti08.jpg
Tämä on oikeastaan ainoa kortti, johon olen ehtinyt paneutua. Saaja lukee heti kannessa, ja vaikka kortti on hyvin simppeli, tykkään sen tunnelmasta ja lintuleimasin on IHANA. Kortti on koottu hieman tavallista paksummalle piirtoheitinkalvolle, leimasinmusteet ovat Versa Markin Brilliancea, joilla saa kauniin hohteen leimattuihin kuviin.

aitienpaivakortti08_mm.jpg
Nämä tulikin sitten tehtyä (ja kuvattua) hirmuisessa hötäkässä juuri ennen lähtöä äitienpäivän viettoon. Mummi ja mummo saivat samanlaiset kortit, joiden värimaailmaa määrittää BG:n Gypsy-sarjan paperi. Lintu on samaa sarjaa kuin äidinkin kortissa käytetty siivekäs - täytyy sanoa, että tämä leimasetti oli napakymppiostos! 

Oon kyllä tehnyt muitakin kortteja, muun muassa ylioppilaaksi päässeelle serkulleni, mutta niiden kuvat hautuvat vielä kamerassa. Yritän tsempata ja päivittää nekin näkyville viikonlopun aikana!