Flunssa saalisti minutkin ansaansa ja huomisesta taitaa tulla sairaslomapäivä. Inha olo, onneksi on J pitämässä huolta. Viikonloppuna sain pipon valmiiksi - jos liian tiukka ja matala pipo valmiiksi lasketaan. Aloitin sen kanssa em. asioiden toteamisen jälkeen uskaliaan kokeilun, jonka tuloksia esitellään mikäli piposta tulee käyttökelpoinen. Muutoin menee purkuun koko pahan onnen pipo. Sunnuntaina keskitin tarmoni niin tehokkaasti pipoon ja meidän asumuksen kuuraamiseen, että en ehtinyt tehdä kirjanmerkkiä enkä ystävän synttärikorttia. Onneksi sisäinen askartelijani innostui eilen niin että sain molemmat valmiiksi ja intoa olisi riittänyt enempäänkin. En malttanut syödä enkä mennä nukkumaan: selvä askartelijan flow.

ostokset180207.jpg
Eilen käväistiin kauppareissun ohessa ihanassa isossa Bordersissa, jonka yhteydessä on Paperchase. Paperchasesta löytyy aina jotain pikkukivaa, niin tälläkin kerralla. Ostin edellisestä kerrasta viisastuneena myös Project Spectrum-värejä: hopeankimaltavaa siniturkoosia paperia ja sinisen nauhalajitelman. Taustalla häämöttää iso tarra-arkki, jossa on kuusikymmentä toinen toistaan suloisempaa Pet Shop Toys -tarraa. Samat veijarit seikkailivat myös ystävänpäiväkorttien rintanapeissa. Meillä käytiin pitkä keskustelu tuon hankitun paperin oikeasta värinimityksestä ja ilokseni voin kumota ainakin J:n osalta myytin siitä, että miehet eivät osaa nimetä kuin perusvärit. Turkoosi ei ole tämän kuun Project Spectrum -väri, mutta koska yhdessä tuumin päädyimme nimitykseen siniturkoosi, kelpuutin paperin kirjanmerkkiin. Kirjanmenrkistä ette saa vielä kuvaa nähtäville, sillä sen on matkattava Tuulan luo ensin.

lauran_synttarikortti.jpg
Tässä kuitenkin ystävän synttärikortti. Ja joo-o, olen erittäin tykästynyt noihin retropapereihini, ei käy kieltäminen. ;) Nyt lepäilemään, että tää flunssabugi joskus hellittäisi!