...jos olet nähnyt tässä blogissa ennenkin kortin, jossa on pohja jaettu kuviopaperilla ja nauhalla osiin! Tiedän, teen tuota paljon, mutta toivottavasti siihen ei ole kukaan ihan ällökyllästynyt. Kyllä mä oikeesti osaan muunkinlaisia layouteja korteille tehdä, ihan totta!

aitin_synttarikortti_07.jpg

Äidin synttärit on maanantaina, ja me mennään porukoiden luo viikonlopuksi. Kortti piti siis tehdä jo ajoissa, mutta eiliseen iltaanhan se jäi. Lehti-ideaa oon pyöritellyt mielessäni jo pitkään, mutta vasta nyt kun sain Basic Grayn Mellow-paperilehtiön käsiini Paperikierteen tilauksesta, kortti syntyi. Mellow on ehdoton suosikkini noista uusista sarjoista Infusen ohella. Haaveilen, että saisin vielä Stella Rubyn 6"x6"-lehtiön, se on ikisuosikkejani. Onneksi niitä papereita saa isona irtoinakin. Tuon Mellown joudun varmaan jossain vaiheessa tilaamaan myös koossa 12", jotta saan ihanat syksyn värit skräppikäyttöön. (Toim. huom. Tää vois puhua itsestään skräppääjänä ehkä vasta sitten kun on saanut edes jonkun sivun aikaan!) Lehdet on leikelty siis Mellow-papereista, ja reunat käsitelty Color Boxin fluid chalk ink -kissansilmällä, johon olen ihan rakastunut. Uskomattoman toimiva ja helppokäyttöinen työkalu!

USA:n ihanuudet saapuivat myös, tein vihdoin tilauksen Papertrey Inkiin pitkällisen huokailun ja ihailun jälkeen. Päädyin tilaamaan Beautiful Blooms -setin ja neljä erilaista leimatyynyä. Yritin tehdä tuohon äidin korttiin taustaa leimoilla, mutta en ollut tyytyväinen tulokseen ja se sai mennä mörkönä roskiin. Papertrey Inkin leimasetit on todella laadukkaita ja kekseliäitä, toimitus nopeaa ja palvelu ystävällistä. Suosittelen todella lämpimästi! Pitääkin muuten ostaa leimanpuhdistusainetta, että pysyvätkin hyvässä kunnossa.

atc_kotelo_marilyn.jpg

Viime postauksesta unohtui tämä kotelo, jossa Marilynit lähtivät matkaan. Kotelon rakenne on poikkeuksellisesti erilainen, johtuen väsyneestä tekijästä ja ajatusvirheestä. Ajaa kuitenkin asiansa, toivottavasti :)

Pikakäväisin eilen Tiimarissa, ja sinne oli tullut kaikkea ihanaa jouluaskartelusälää. Oli paljon uusia leimoja ja pieniä koristeita. Ihastuin piparipyykkipoikiin, saa nähdä liitänkö ne jotenkin tämänjouluiseen kortti-ideaan. Tosin tuo tämänhetkinen idea muuttuu ennen joulua varmaan sadasti, joten turha tässä vaiheessa suunnitella (vaikka kai niitä kortteja pitäis jo tehdä, että ehtis?!). Siellä oli myös hienoja uusia huopakuvioita ja ilmeisen suosittuja ovat, kun nappasin viimeisen paketin. Tunnustakaa, kotikaupungin askartelijat, olette hamstranneet ne! :D