Tänään ei oltu suunniteltu mitään erikoisempaa tekemistä, siispä vietin päivän säätäen ja väkerrellen kaikenlaista. Sähköisesti väkertelin tälle sivulle uuden ulkoasun, ja ihan konkreettisesti muutaman ystävänpäiväkortin. Viime vuosina en ole kovinkaan montaa ehtinyt tehdä, mutta tänä vuonna tsemppasin. Ei ne taida tänäkään vuonna kyllä ihan keskiviikoksi ehtiä, täältä muutaman meren takaa postikin kulkee hiukan hitaammin. Meinasin unohtaa valokuvata koko tuotokset, alla kuitenkin kaksi viimeistä pikaotoksessa ennen postitusta.

ystiskortit.jpg
Koholla olevat keskustat on irroitettavat rintanapit, Paperchasesta ostettu joskus kymmenen arkki tuollaisia ihania eläinhahmoja.

aidin_nimpparikortti.jpg
Pikaotoksista puheen ollen näytille vielä yksi luomus. Äidin nimpparit oli viime viikolla ja tein aamulla kiireessä kortin - ja kiire oli kuvatessakin. Kamera huusi, että patterit loppuu eikä ollut aikaa tarkennella kunnolla, joten saatte näytille ruman salamavaloisen otoksen.

Tänään ilmoittauduin myös mukaan elämäni ensimmäiseen askarteluvaihtoon. Hanna-Kaisan blogissa oli kirjanmerkkivaihto ja vielä ehdin ilmoittautumaan. Jänskää, toivottavasti joku vaan huolii Irlannissa majailevan vaihtokaverin. Postimaksun pitäisi onneksi olla sama kuin Suomeenkin lähetettäessä, kun kyseessä on tuollainen suhteellisen pienikokoinen lähetys.

Yritin aloitella tänään myös neulomusta: suunnitteilla pipo, kun en ole täältä sopivanlaista löytänyt ja alkaa olla oikeasti jo kylmä. Viime viikolla kahtena päivänä satoi lunta! Mallinkin olen jo löytänyt, Lauran blogista löytyi ihanainen kukkasomisteella. Yritin aloittaa kutosen sukkapuikoilla, mutta neljännellä kerroksella ymmärsin, että olen saanut aikaan vain kamalaa sotkua ja purin koko kyhäelmän. Huomenna ostamaan vitosen pyöröpuikot ja ei kun uusiksi.