Shoppailukiellosta huolimatta pankkikorttia on luetettu maksulaitteissa tiuhaan tällä viikolla. Kävin keskiviikkona keskustassa ostamassa yhden nostalgiaa herättävän bändin keikalle lipun, ja samalla poikkesin askartelukauppaan. Ihan vaan katsomaan. Siellä tehtiin inventaariota, ja juuri kun olin Ella Eliisan kanssa puhunut siirtokuva-aakkosista, oli niitä vino pino tarjouksessa. Hamstrasin itselle ekan satsin, ja kiirehdin kotiin tiedottamaan löydöstä Ella Eliisalle. Hamstraussuunnitelman selvittyä palasin tapahtumapaikalle eilen, koska pelkäsin Dublinin muiden askartelijattarien löytävän apajat ja siirtokuva-arkkien loppuvan pikavauhtia. Näin ei onneksi kuitenkaan ollut käynyt, vaan askartelutarvikejumalat olivat selvästi puolellamme: eteeni aukeni kokonainen hylly alennettuja tuotteita! Alennukset olivat aika tuntuvia, esimerkiksi noita siirtokuva-aakkosia sai viisi arkkia neljällä eurolla. En meinannut uskoa silmiäni nähdessäni muutamien kauan kaipaamieni tuotteiden tarjoushintoja. Kun niitä vielä myytiin tuolla lailla ryppäissä, kertyi ostoskoriini aikamoinen lasti kaikenlaista ihanaa. Kaikkein kivointa oli tietysti se, ettei pankkitili edes kamalasti rasittunut moisesta ostosten määrästä kovinkaan paljon. Kuvia ei vielä saavu ihmeteltäväksi, sillä kaikki tavarat eivät jää omaan käyttöön ja ovat yllärisalaisuus :)

Viime aikoina olen kuullut pikkulinnuilta että täkäläiset askartelutarvikkeet ja -valikoimat kiinnostavat sielläkin suunnalla. Irlannin kaupat kuuluu suurimmaksi osaksi DoCraftsin ketjuun, eli myyvät tuotteita jotka löytyvät sivulta www.docrafts.co.uk. Täältä voin toki diilailla kaikenmoista kivaa pienissä määrin, mutta mitään kauppaa mun tuskin kannattaa alkaa pyörittämään ;) Sandy hoitaa Hiekkaoliivissa sitä jo vallan mainiosti ja varmaan kyllä ottaa huomioon jos suuremmaltikin alkaa olla kiinnostusta noihin brittilähtöisiin tuotteisiin.

Pelottavaa muuten, että blogissani suurin osa kirjoituksista kuuluu kategoriaan Ostokset, pikemmin kuin valmiisiin tuotteisiin. Viikonloppuna tiedosssa siis väkerrystä jos jonkinmoista. ;)