ostokset140407.jpg
Saalis. Eilen oli siis Belfastin askartelumessut. En olisi ikinä uskonut, miten paljon rahaa saa pienessä ajassa menemään. Yllä näkyvässä kuvassa on useampi kymmenen puntaa, ja noin vähän tavaraa! Suurimman loven nielaisivat keskellä näkyvä Old World Stack -paperilehtiö, jonka perään olen kuolannut jo useamman kuukauden. Vihdoin se on minun! Se vieressä on pienempi paperilehtiö, jonka kanssa tein arviointivirheen, ja ostin sen ekasta kojusta, josta sen löysin. Seuraavassa kojussa sen hinta nimittäin oli puolet pienempi... Rub-oneja löytyi taas kimppatarjouksesta.

ostokset140407_2.jpg
Lähikuvaa, jossa näkyy paremmin nuo ihanat nauhat. Lisäksi on silkkinauhoja eri sävyissä, ympyrä-tageja (valkoinen/kullankeltainen), pikkurasia dimangeja ja paperilehtiöt.

ostokset140407_3.jpg
Lähempää kuvaa irtopapereista. Meinasin pudota polvilleni Basic Grayn hyllyjen edessä. Tein aloittelijan mokan: sekosin parilla ekalla pisteellä jo niin täysin, että rahat olivat loppu jo ensimmäisen puolen tunnin sisällä (olin ottanut vain tietyn määrän puntia automaatista, eikä kortti käynyt millään pisteellä). Voi luoja että harmitti. Tietysti löysin kaikki ihanimmat jutut sen jälkeen, kun olin jo hummannut rahani, ja jouduin kynimään J:n kaikista rahoistaan. Nauhoja olisin ostanut enemmän, samoin kaikenlaista pientä jenkkituontitavaraa. Onneksi niitä saa tilattua netistä hiukan halvemmalla. Menin sekaisin hinnoista, en osaa oikein vieläkään käyttää puntia... Huoh. Olisi a) pitänyt ottaa enemmän rahaa mukaan, b) kierrellä enemmän ennen ostoksia ja c) miettiä tarkemmin hintoja. Ellikselle sain oikein kivan paketin koottua kohtuullisella budjetilla. Se matkailee ensi viikolla ilahduttamaan. Ostin myös SAY:lle pieniä juttuja, eivät näy kuvassa ymmärrettävistä syistä ;)

erin_huhti07.jpg
Tässä vielä viime viikon aikaansaannos, joka näyttää yliromanttiselta ystävänpäiväkortilta työpaikkaonnittelukortin sijaan. Huvitti, kun tuli niin epä-munlainen kortti. SAY:ni varmaan huomaa parikin tuttua juttua kortissa, kiitos inspiraatiosta. Vastaanottava ystävä tykkää kovasti vintage-kuvista. Nyt lähden hypistelemään ostoksia ja yritän unohtaa, paljonko niihin meni rahaa. Inspis olis ehkä tulossa... :)