Kuten kaikki varmaan jo tietävät, Elliksen ylläpitämä Inspiroidu-skräppihaasteblogi porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin jo seitsemännen tänään paljastuvan haasteen voimin. Eliksen lisäksi inspiraatiota tarjoillaan minä ja Suski, joka on tällä viikolla inspaamisvuorossa. Omia sivujani on ollut esillä kahdesti, ja suureksi ilokseni ne ovat ihmisiä myös inspiroineet! On ollut mahtavaa huomata, kuinka paljon uusia blogituttavuuksia haasteiden kautta on löytynyt - ja osallistujat lisääntyvät edelleen! Kun vaan itsekin ehtisi osallistua muiden tekemiin haasteisiin, siinä on haastetta kerrakseen...

inspishaaste1.jpg
Ensimmäinen haasteeni ilmestyi blogiin kolmantena, ja innoitti kokeilemaan kulmia ja niiden tuomia mahdollisuuksia sivulla. Kuva on otettu PortAventuran huvipuistossa Espanjassa, ja taustalla häämöttää kunnioitusta ja kauhua herättänyt Dragon Khan -vuoristorata.

inspishaaste2.jpg
Tämä täysi kiire-kaaos -sivu inspiroi sekavuudestaan huolimatta monia viidentenä haasteena. Layoutista rajautui skannatessa harmillisesti ylä- ja alareunaa pois, joten näkymättömiin jäivät tirppojen päät ja alhaalta pilkullinen nauha. Taidan itsekin yrittää uutta sivua tällä samalla kaavalla, josko toinen kerta toisi onnistuneemman lopputuloksen... Onneksi haasteeseen osallistujat olivat saaneet aikaan niin ihania sivuja, että usko omaan sommittelutaitoon säilyi edes hitusen verran :)