Pitkästä aikaa tein myös 12-tuumaisen layoutin. Ystäväpariskunnan jokasyksyisistä rapujuhlilta oli viime syksyltä paljon materiaalia, ja halusin koota paljon kuvia yhteen sivuun. En ole ennen yhdistänyt värikuvia mustavalkoisiin, mutta tässä se ei tuntunut yhtään hullummalta idealta.

rapujuhlat_050408.jpg
Paperit on (taas!) Basic Greyn, kirjaimet Heidi Swappin. Olivat alunperin kuparinvärisiä, mutta väritin ne kalvotussilla paremmin värimaailmaan sopiviksi. Pahvinuoli ja -laatta on maalattu akryylimaalilla. Tätä sivua toteutettaessa mulla ei itseasiassa ollut sopivia mustavalkoisia kuvia käytettäväksi, joten käsittelin sellaiset, tulostin valokuvapaperille ja kiinnitin löyhästi sivulle. Seuraavan tilauksen mukaan laitoin sitten teetettäväksi nuo kuvat, ja nyt sivulle kiinnitettäväksi on kunnon kestävät kuvat. Meneehän tuossa vähän mustetta hukkaan, mutta ei ainakaan inspis tyrehdy sopivien kuvien puutteeseen! Journalling on sivulla piilotettu lapulla oikeanreunimmaisen kuvan alle, hakasulkeet paljastavat sijainnin.

rapujuhlat_050408_kooste.jpg
Tuo "Life's little moments"-ympyrä on itseasiassa leimapaketin suojakalvo. Ostin tuon ihanan setin ja halusin käyttää kalvonkin hyödyksi, kun sopi niin kätevästi tuohon :)