possukakku.jpg
Yllä todiste siitä, että sain oikeasti leivottua viime viikonloppuna! Kokeilin ihan ekaa kertaa vaahtokarkkikuorrutteen tekemistä, ja vaikka jossain vaiheessa meinasikin usko loppua, saatiin J:n kanssa taiteiltua kakulle tasainen vaaleanpunainen päällinen. Kauliminen oli loppupeleissä paljon helpompaa kuin marsipaanin! Koska pelkkä vaaleanpunainen kakku näytti tylsältä (ja, myönnettäköön, aika epämiehiseltä), tein sille ylijäämämassasta kärsän ja vaahtokarkki-lakusilmät. Kakku sai suuren suosion ja monet kehuivat yhdennäköisyyttä päivänsankariin, kylässä oli J:n omia sukulaisia... Kakun kaveriksi tein suolaisen lohikakun ja sitruunaista rahkapiirakkaa. Saatiin siis vieraat ruokittua.

Tällä viikolla luova puoli on keskittynyt piirtelemään J:n siskonpojan seinälle avaruusaiheisia hahmoja. Lupasin tehdä ne jo keväällä, mutta en oo kertakaikkiaan aiemmin ehtinyt. Nyt ne kuitenkin alkaa olla jo toimitusvalmiit, tilaaja oli kuulemma tyytyväinen näytteisiin :) Lisäksi oon urheillut, kävin ratsastamassa ja J tuli mukaan ottamaan kuvia. Mun ratsastaminen on sitä, että mennään aina silloin tällöin ystävän hepan luo, mä hyppään selkään ja lähdetään tekemään maastolenkki maratoonia harrastavan ystävän juostessa vieressä. Mutta onpahan tuokin nyt sitten ikuistettu.

Urheiluksi laskettakoon myös Wii Sportsin pelaaminen, lihakset sitä mäiskimällä ainakin saa kipeiksi ;) Oikeasti en ole siis tehnyt koko viikkona mitään järkevää, mutta se sallittakoon, kun on viimeinen lomaviikko. Aloitan maanantaina työt täällä Suomessa, jännää! Kyseessä on vanha paikka, mutta ihan uudesta näkökulmasta. Johan tätä lomaa ehtikin kuukauden verran olla :) Syksyllä alkaa teatteritoiminta taas entistä aktiivisemmin, esityskautta on sekä marras- että joulukuussa ja lisäksi ajattelin aloittaa viron kielen opinnot työväenopistossa. Jonkun verran osaan sitä puhua (ja ymmärrän vielä paremmin) vaihtoaikani jäljiltä, mutta koska kielioppia en ole koskaan opiskellut, tahdon kielen kunnolla haltuun. Yritän silti jättää aikaa myös askartelulle, on kaikkia ihania ideoita ja lisää tulee koko ajan!