Huh! Levittäydyin lattialle, kasasin summanmutikassa tarvikkeita ympärille ja aloin askarrella. Tavoitteena oli ainakin kaksi tarvittavaa korttia, ja ne sainkin aikaan. Toinen meni vähän säveltämiseksi, toiseen olen ihan tyytyväinen.

katja_yokortti.jpg
Tämä lähtee onnittelemaan serkkua ylioppilaskirjoitusten läpäisemisestä. Paperit löytyi DCWV:n Old World -vihosta, K:ta en aluksi suunnitellut tuohon keskelle, mutta kun aloin sattumalta juuri oikeanväristä We Are Memory Keepersin kirjainnappia siihen mallailemaan, päätin että se saa jäädä :) Kukkia, nauhaa, kimalletta - en voi itselleni mitään :D

olli_1v.jpg
J:n siskonpoika täyttää vuoden, ja ristipistotaulun kaveriksi hankittiin vielä ryömivä Tiikeri-lelu. Mielenkiintoinen vekotin. Kortti on hyvin yksinkertainen, mulla oli ihan toisenlainen idea sen varalle, mutta tuollainen sieltä nyt puristui ulos. Olisin halunnut värejä ja hauskoja muotoja pikkumiehelle, mutta sieltä tuli nyt vaan tuollainen hyvin violettisävyinen paketti. SAY oli ystävällinen paperitoimittaja - katso nyt, ei ollut sinistä yhtään turhaan! ;)