Kiitos kaikille kauniista sanoista uutta ulkoasua koskien - tuli paljon parempi mieli, kun koko ulkoasu alkoi jo ärsyttää kaiken sen säätämisen jälkeen.

Ihana mummini täyttää huimat 85 vuotta ensi viikolla, ja koska viikonloppu menee huidellessa siellä sun täällä välillä Tampere-Helsinki, tein kortin ajoissa postitusvalmiiksi.

mummi_85.jpg
Kortin malli on näkynyt monessakin blogissa, joista sen bongasin omaan käyttöön. Päällystin pahvisen korttirungon Paperchasen silkkipaperilla sisältä ja takaa, etuläpät sai peitteen Basic Greyn Blush-lehtiöstä (josta tykkään ihan megapaljon ja haluaisin myös 12x12-koossa). Kukkaleima on PapertreyInkin Beautiful Blooms -setistä, jota oon käyttänyt ihan luvattoman vähän. Ylänurkan tab on leikattu vapaalla kädellä DCVW:n tarrapohjasuikaleista. Kukan keskellä Sticklesejä (kuinkas muutenkaan), ja kukan palloviivat sekä ylähuitulat on kimallekynäkäsitelty.

mummi_85_2.jpg´
Varsinaisen korttiosan saa siis esiin vetämällä. Hakasulkeet on leimattu Autumn Leavesin hyväksi havaitulla journalling-setillä, kirjaimet on jostain halpis-leimasetistä jonka ostin Irlannissa aikanaan. Leimasinmusteet on ihaniaihania Colorboxin Cat's Eye Chalk -musteita, joita vihdoin sain satsin eBaysta huudettua itselleni joulukuussa. Riittoisat, pienet, helposti varastoitavat musteet on aivan huippuhankinta! Mulla on viisi kuuden musteen sarjaa - värikoordinointi on huomattavasti helpompaa kuin aiemmin :)